Ya hemos hablado en más ocasiones de la aventura de los Arzak en Londres.. En concreto en el restaurante del exclusivo Halkin Hotel. Ahora recogemos el análisis que,en The New Tork Times, Edward Schneider hace del restaurante Ametsa, que es como se llama la primera aventura internacional de estos concineros vascos. La conclusion es que es excelente yuque, además, puede seguir mejorando. No esta mal.

The New York Times – 9/7/2013 – USA

Restaurant Report: Ametsa With Arzak Instruction in London

ametsa-new-york.times
Liquid-center chocolate Moon Rocks served on sesame-and-sugar sand at Ametsa. (Martin Morrell/Ametsa)

It has taken only four generations for the Arzaks to expand beyond Spain’s Basque Country, where the family opened a tavern in 1897. Since the 1970s, the three-Michelin-starred restaurant Arzak, in San Sebastián, run by the father and daughter team of Juan Mari and Elena Arzak, has been a center of modern Basque cooking. In March, with a team from their consultancy Arzak Instruction and the chef Sergio Sanz, the pair oversaw the opening of Ametsa — Basque for “dream” — in London’s sleek Halkin hotel.

(Sigue)
Traductor de Google. New York Times no admite el sistema automático de traducción de Google. Es necesario cortar el texto y pegarlo en la página del traductor

Last Updated on Ago 15, 2013 by About Basque Country


Lagun iezaguzu aboutbasquecountry.eus mantentzen!
Help us keep aboutbasquecountry.eus running!
Ayúdanos a mantener aboutbasquecountry.eus

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.