Aran Goyoaga Zornotzako euskalduna da eta Seattlen bizi da. Sukaldaritza eta argazkigintza munduan lan egiten du, eta bi gauzak oso ondo egiten ditu. Askotan hitz egin dugu honetaz, nahiz eta aspaldian ez genuen horri buruzko ezer argitaratu.

Gaur, protagonista izango da berriro gure blogean, eta, gainera, ate handitik sartzen. New York Times-eko «Holiday Book Review» argitalpenean dago bere liburuetako bat. Beti esaten dugun bezala, egunkari hau euskaldunei pozak ematen dizkien egunkaria da.

Gainera, saio berezi horretan ez da gai txikia. Yale bezalako unibertsitateek han agertu izanaren berri ematen dute.

Bada, esan bezala, Aran Goyoagaren liburu batek «Olimpo» hori lortu du, sukaldeko atalaren barruan. «Cannelle et Vanille: Nourishing, Gluten-Free Recipes for Every Meal and Mood» filmak 100 errezeta eskaintzen ditu glutenik gabe.

Sukaldari eta argazkilari bikain honen lanaren jarraipena egin dezakezue Canelle et Vanille blogean.

Zorionak!

New York Times – 2019/12 – AEB

Holiday Book Review (Cooking)

Even if you don’t have celiac disease, gluten-free baked goods are impossible to avoid — even in Parisian bakeries. They’re not bad, but they’re not … great. My GF GFs (that’s gluten-free girlfriends) have long raved about the bread and baked-good recipes Aran Goyoaga has posted on her site, Cannelle et Vanille.

(Jarraitu) (Itzulpen automatikoa)

 

Goiburuko argazkia: New York Times-eko Holiday Book Review 2019ko «Cooking» atalaren irudia.