Popular (Esta semana)

Vascos en el mundo

Turismo

Gastronomia

The seasoning is made by blending red chili pepper from the Basque Country with salt and other ingredients and grating until nicely mixed. (Photo by Masahiro Gohda)

Japonian «euskal gatza» sortu da Ezpeletako piperretan oinarrituta

Itzultzailea: Leire Madariaga Asahi Shimbun japoniar egunkaria, herrialde hartako bigarren egunkaria da eta kazetaritza-erreferentea da. Egunkari honek, «Watashi no Ryori» gastronomi zutabean, Japonian saltzen den...


SOCIEDAD

More
    BSM Garonne y su estandarte

    Frantziar Errepublikak lurralde helburuak lituzke Euskal Herri penintsularraren gain?

    Itzultzailea: Leire Madariaga Espainiar Erreinuko buru batzuk, dagoeneko dauden baino arduratuagoak egon beharko litzatezkeela esan genezake. Orain, Europar Batasunak eta Erresuma Batuak, Brexit izeneko ezinezko...
    José Moreno en Portugalete. · PHOTO · Iban Gorriti)

    San Andres batailoiko Jose Moreno gudariak 100 urte betetzen ditu. Zorionak...

    Itzultzailea: Leire Madariaga Atzo, azaroak 10 izan zen. Jose Moreno, Euzko Gudarostearen kide eta gure Nazioaren historia biziaren parte denak, 100 urte bete ditu. Gaur...
    Be Basque Talent. Encuentro Londres 2018

    Nola izan zen Londreseko “euskal talentuen berreskuratzearen” topaketa (bideoa)

    Itzulpena: Leire Madariaga Orain dela hilabete bat, Financial Timesek argitaratzen zuen artikulu bati buruz informatzen genuen. Artikuluak, euskaldunek Londresen talentua "biltzeko eginiko maniobrei" buruz hitz...

    “Errementari-Netflix ondorioa” gure blogean….sinestezina!

    Itzultzailea: Leire Madariaga Pasa den otsailak 2an, estreinatzear zegoen Errementari eta deabrua pelikulari buruzko artikulua idatzi genuen. Ohikoa denez, gure itzultzaile bolondresei esker, Leire eta...
    baner-euskaletxeak-728x90-lento

    ENTRADAS RECIENTES

    Instagram

    Entradas más vistas

    Uso de cookies

    Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

    ACEPTAR
    Aviso de cookies