Itzultzailea: Leire Madariaga

The Guardianek Elena Arzakekin hitz egin du, Lonely Planetek argitaratu berri duen Ultimate Eatlist liburuaren idazketan parte hartu duen profesionaletako batekin eta “munduko sukaldaritza esperientzi hoberena” bezala Donostiatik “pintxoak hartzera joatea” aukeratu duenarekin.

Guk liburu honi buruzko argitalpena egin berri dugu dagoeneko, baina informazio honek tratu “indibiduala” merezi zuela uste izan dugu.

Matthew Bremnerek euskal chefa elkarrizketatu du, britaniar egunkari honen irakurleei Donostia euskal hiria bisitatzen duen edonork gal ezin ditzakeen 10 leku aipatzeko. Eta ez gu gastronomiari buruz bakarrik hitz egiten.

The Guardian – 2018/8/15 – Britainia Handia

Elena Arzak’s guide to San Sebastián, Spain: 10 top tips

As Lonely Planet names the city’s pintxos the world’s best food experience, the renowned chef at Restaurant Arzak picks her culinary highlights – and the must-see sights

(Jarraitu)  (Itzulpen automatikoa)
anuncio-productos-basque-728x85-2