Itzultzailea: Leire Madariaga

Chris Nuttall-Smith kritiko eta chef kanadiar ezagunak, Air Canada aldizkariarentzat, Donosti inguruko euskal sagardotegietan izandako esperientzientziari buruzko artikulua idatzi du. Bere textutik ondorio bat ateratzea ez da zaila: esperientzia asko gustatu zaio.

Euskal sagardoa, txotx, janaria, giroa, euskaldunen historia eta tradizioa asko gustatu zaio. Kanadiarrak ez du ahaztu adierazten, ipar Atlantikoan zeharreko bidaietan, mota honetako sagardoa, euskal marinelen kidea izan zela adieraztea, gaur egungo Kanadako kostara eraman zien bidaiak barne.

Gure bidiaiariak asko disfrutatu du eta hórrela adierazten du artikuluan eta honekin batera dauden argazkietan, Salva Lopezek eginak. Argi dago, aireko konpainia honen bidaiariak eta bere webguneko irakurleek, Euskaldunen Herria bisitatzeara animatuko diela artikulu honek. Ongi etorriak izan daitezen.

Air Canada – 16/11/2017- Canadá

A Cider House Tour Through Spain’s Basque Country

I’ve just sat down when a man named Jon appears with an empty glass, and says that I should follow him. “It’s not a formal restaurant,” he announces. We march across the dining room into a stone vault that’s filled with chestnut-wood barrels, gleaming in the wintry half-light. Each one is almost as tall as an apple tree.

(Continue) (Itulpen automatikoa)

Air Canada – 16/11/2017- Canadá

Where to Eat, Sleep and Explore in San Sebastián

Make the most of your stay with a visit to the market and an evening of pintxos and char-grilled T-bones at Bar Nestor.

(Jarraitzen du) (Itulpen automatikoa)

 

anuncio-productos-basque-728x85-2