Daily Mail egunkari britainiarrak, bidaien atalean, bi leku gastronomikori (Grezia eta Euskal Herria) eskainitako artikulu berezia argitaratu du 2020ko hasieran.
Bidaia gastronomiko bikoitz honetan, erreportaiak Greziako tzatziki perfektuaren sekretuak ikastera eta Donostiako gourmet gutiziez gozatzera gonbidatzen gaitu.
Max Woolridge-k Donostian zehar, gastronomiaren ikuspuntutik euskal hiririk nazioartekoenean, 48 orduko ibilbidea prestatu du irakurleentzat. Bertan, Bizkaiko Golkoaren parean bizi den hiri horretako txoko batzuk eta zenbait gomendio gastronomiko ezagutzeko momentuak konbinatzen ditu; besteak beste, nazioarteko gidariek gehien balioesten dituzten jatetxeak eta Parte Zaharreko pintxoak.
Daily Mail – 2020/1/4 – Britainia Handia
Basque in the glow of Michelin stars… How to spend 48 hours in San Sebastian
The city of San Sebastian in northern Spain’s mountainous Basque Country has grown from a humble fishing village into an international gourmet hotspot. The region now has more Michelin stars per head than anywhere else in the world. The city, known locally as Donostia, is a delightful mix of old and new: narrow, cobbled streets, elegant avenues, Belle Epoque architecture and the pockmarked walls of the Hotel Maria Cristina, a reminder of San Sebastian’s warring past.
(Jarraitu) (Itzultzaile automatikoa)
Last Updated on Abe 21, 2020 by About Basque Country