Itzultzailea: Leire Madariaga

Departures, American Expressek “bizitza disfrutatzeko” argitaratzen duen aldizkariak, Joe Harperek idatzitako artikulua bildu du, non munduan zehar bere ustetan  disfrutatu daitezkeen 8 janari luxuzkoenak aurkezten di. (Eskerrik asko Basque Club of Utah-ri hau ikusteagatik)

Kabiarra bezalako «klasiko»ekin batera, Culatella di Zibelloa bezalako gutxiago ezagutzen diren janariak aurki daitezke, edota (europarrentzat) exotiko eta kexkagarria den Fugu (arrain puxika).

Gure irakurleek artikuluaren izenburua irakurri ondoren igarriko zutelez, Olimpoko 8 janari horien artean, angulak daude. Data hauetan «euskal bitxidendetako», barkatu, euskal arraindegietako erakarpen handiena.

Janari herrikoia izan zena eta gaur egun gutxik daztatu dezaketen luxua.

Departures 018/4/5 – AEB

The World’s Most Luxurious Foods

From caviar and white truffles to a rare delicacy culled from the rivers of Spain’s Basque country, these are the globe’s most opulent dining indulgences.

(Jarraitu) (Itzulpen automatikoa)

anuncio-productos-basque-728x85-2