Itzultzailea: Leire Madariaga

Veggietown aurretik aipatu dugun blog bat da. Charlottak egiten du, nor bere gizon eta alabarekin Suedian bizi den. Barazki-jaleak dira eta bere blog-aren bitartez begano izatearen esperientzia pertsonala adierazten dute. Berak adierazten duen bezala “ez dut dieta zorrotzetan sinesten, baizik eta gozo, osasuntsu eta jasangarria den bilaketa batean”.

Ikusten dugunez, noizean behin Euskal Herria bisitatzera dator, honen gizona Bilbokoa delako. Oraingoan, Bilboko gastronomía barazki-jale printzipioak galdu barik gozatzeko gomendioak ematen ditu.

Guri, Veggietown-i buruz idatzitako aurreko sarreran adierazten genuen bezala, orojaleak gara (haragia, arraina, barazkiak eta fruituak gustoko ditugu,…dena dugu gustoko) Txarloska-ri buruz egindako erreferentziak atentzioa deitu digu, pastelak, bizkotxoak, okindegia eta animali jatorrizkoak ez diren osagaiak dituzten produktuak saltzen ditu.

Charlottaren bloga bikaina iruditzen zaigu. Bai idatzitakoagatik eta baita argazkien kalitate bikainagatik.

Veggietown – 27/7/2016 – Suecia

Veggie Pintxos & Eating In Bilbao – Basque Country

We almost just arrived home after our yearly visit at my mother-in-laws-house in Basque Country. This year (just like last year) we took a few days of trying awesome veggie eateries. This time we had a closer look at the veggie pintxos of Bilbao, a completely vegan “pastelería” (cake shop) and a vegan bar serving lots of Japanese inspired goodies and much more!

(Jarraitzen du) (Itzulpen automatikoa)
anuncio-productos-basque-728x85-2