Itzultzailea: Leire Madariaga
Spoon University Amerika eta munduan zehar dauden 150 unibertsitate kanpusen kolaborazioaz egiten den gastronomía webgune bat da.
Camille Resifield Georgetown University-tik, bere ikuspuntutik nazioartean zehar euskal sukaldaritzaren arrakastaren 6 arrazoiak eman ditu. Guri interesgarri iruditu zaigu eta nolabait zuzena. Xelebreki, normal ez delako, kasu honetan euskal gastronomiaren irudia Iparraldeko produktuetan oinarrituta dago, eta ez hegoaldekoetan.
Interesgarri iruditzen zaigu euskal gastronomiarekiko interesa pixakanaka zabaltzen joatea. Era berean, bitxia iruditu zaigu kalimotxoa prestatzeko teknikak New York Times edota webgune honetan bere lekua izateak. Brooke Hamroff-ek egindako prestaketa grafikoaren eskuliburua.
Spoon University -3/6/2016 – USA
6 Reasons Basque Food Is Taking the Culinary World by Storm
Though it’s a cuisine and culture I’ve grown up with my entire life, I can’t help but notice how the Basque Country is rising in prominence as a foodie haven. Suddenly, its cuisine and flavors are in style. Basque food is popping up everywhere – from local grocery stores to big name restaurants.
(Jarraitzen du) (Itzulpen automatikoa)
Spoon University -23/10/2015 – USA
5 O’Clock Fridays: Kalimotxo
This is a very serious episode with a seriously difficult drink recipe — a kalimotxo, which is red wine plus cola. Serious stuff. That is all.
(Jarraitzen du) (Itzulpen automatikoa)
Last Updated on Abe 21, 2020 by About Basque Country