Ya lo ven, hasta en Pekin parece que hacen gracia el txakoli y los pintxos vascos , aunque sean hechos a bases de “chorizo español” o de “tortilla española”. Suponemos que es el “peaje” a pagar por que se sirvan en un restaurante español que se llama “Migas”, aunque su chef lleve por nombre Aitor Olabegoya.

Lo que está claro es que la fórmula le gustó a la redactora china del blog que a continuación referenciamos.

Beijing Boyce -25/11/2010 – China

Basque bar snacks: Tasty pintxos at Migas tapas night

I don’t know my pintxos from my txakoli so I joined a tasting of Basque tapas and wine at Migas restaurant in Nali Patio last night. I have been to Migas for a dinner, a night of drinking with my ex-boss, and The Beijinger anniversary party, and enjoyed myself each time. I like the rooftop (it works for everything from a large party to a romantic rendezvous), the design of the restaurant (although it does come off as a bit cold), and the food (I remember the suckling pig and apple risotto best). (sigue)

Traducción automática de Google

Last Updated on Nov 25, 2010 by About Basque Country


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