Itzultzailea: Leire Madariaga

Culinary Backstreets webgunea oso interesgarria iruditu zaigu. Gastronomiari buruz, hiri, auzogune eta tokiko mailan hitz egiten du. Ikuspuntu gastronomikotik eta baita pertsonei arreta jarriz, munduko txoko guztietan aurkitzen dugun gastronomiaren protagonista ezezagunak.

Ez genuen webgune hau ezagutzen. Theodore Charles-ek sinatutako eta honek euskal gastronomiari argiataratutako lehen artikulua dela eta ezagutu dugu. Donostia bezalako euskal sukaldaritza paradisu honen “txoko nabarmenenak” aurkeztera zuzendutako artikulua.

Donostiari zuzendutako begirada, baina baita honen inguruneari. Konkretuki donostiari kanpoko gomendazioak; bata Pasaia (gastronomi mundua), bestea sagardotegi mundua ezagutzeko helburuarekin, Astigarragako Bereziartua Sagardotegia.

Culinary Backstreets – 15/6/2017 – USA

CB on the Road: Basque Country, Bite by Bite

The streets are nearly empty. As light cascades down cobbled thoroughfares, dog walkers shield their eyes and market-goers tow their rickety carts toward Mercado de la Bretxa.

(Jarraitzen du) (Itzulpen automatikoa)

 

Last Updated on Abe 21, 2020 by About Basque Country


Lagun iezaguzu aboutbasquecountry.eus mantentzen!
Help us keep aboutbasquecountry.eus running!
Ayúdanos a mantener aboutbasquecountry.eus

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gune honek Akismet erabiltzen du zaborra murrizteko. Ikusi nola prozesatzen diren zure erantzunen datuak.