Itzultzailea: Leire Madariaga

Culinary Backstreets webgunea oso interesgarria iruditu zaigu. Gastronomiari buruz, hiri, auzogune eta tokiko mailan hitz egiten du. Ikuspuntu gastronomikotik eta baita pertsonei arreta jarriz, munduko txoko guztietan aurkitzen dugun gastronomiaren protagonista ezezagunak.

Ez genuen webgune hau ezagutzen. Theodore Charles-ek sinatutako eta honek euskal gastronomiari argiataratutako lehen artikulua dela eta ezagutu dugu. Donostia bezalako euskal sukaldaritza paradisu honen “txoko nabarmenenak” aurkeztera zuzendutako artikulua.

Donostiari zuzendutako begirada, baina baita honen inguruneari. Konkretuki donostiari kanpoko gomendazioak; bata Pasaia (gastronomi mundua), bestea sagardotegi mundua ezagutzeko helburuarekin, Astigarragako Bereziartua Sagardotegia.

Culinary Backstreets – 15/6/2017 – USA

CB on the Road: Basque Country, Bite by Bite

The streets are nearly empty. As light cascades down cobbled thoroughfares, dog walkers shield their eyes and market-goers tow their rickety carts toward Mercado de la Bretxa.

(Jarraitzen du) (Itzulpen automatikoa)

 

anuncio-productos-basque-728x85-2