Itzultzailea: Leire Madariaga
Katrina Lobleyk, The Australian egunkariko bidai atalean artikulu bat argitaratu du eta honetan, irakurleak Donostitik pintxoak jatera eraman ditu.
Euskal hiriburu honek, zentru gastronomiko eta turistiko bezala nazioarteko atentzioa mantentzen eta areagotzen du. Eta bere pertsonalitatea, tradizioak eta erosoa izateagatik egiten du. Bisitatzen gaituztenok, gehiengo batek behintzat, ez du «parke tematiko» bat bisitatu nahi. «Bertokoek» disfrutatzen duten ingurune, ingurugiro eta esperientziak disfrutatu nahi dituzte. Beste hitz batzuetan, munduan gure kultura eta gastronomia bakarra egiten duena.
Behin eta berriz errepikatzen dugun bezala, kalitatezko leku turistiko batean bihurtzeko gai izatea espero dugu, benetako esperientzia hauetaz disfrutatu nahi duten pertsonetan pentsatuz. Turismo munduan gure etorkizuna kalitatean oinarritu beharko litzateke, eta ez kantitatean. Gure eskaintzaren kalitateak, bisitatzen gaituzten guztiek gu nolakoak garen jakin nahi izatera eraman behar die.
The Australian – 2019/9/21 – Australia
Bites of passage
In San Sebastian’s pintxo bars, there’s an art to scoring covetable counter space. Cristina Castellanos Stephens, a guide with Devour Tours, demonstrates. She slides a fingertip on to a nearby tabletop, an incursion so subtle no other patrons even notice. This, she says, is how you start staking out space for you and your cuadrilla (group of friends). More fingers unfurl to become an entire hand. The hand is replaced with an elbow. Patrons shuffle aside and suddenly there’s a spot to rest your plates and drinks.
(Jarraitu)
Google Itzultzailea. The Australianek ez du erabiltzen dugun Google itzultzaile automatiko sistema onartzen. Testua ebaki eta itzultzailearen orrian itsatsi beharko duzu.
Last Updated on Abe 21, 2020 by About Basque Country