Itzultzailea: Leire Madariaga
Azkenekoz errezeta bat jaso genuela denbora nahikotxo pasatu denez, eta piperrada «zoratzen» gaituen zerbait denez, The Spruce Eats iparramerikar webgunean Rebecca Franklinek idatziriko sarreran argitaratutako errezeta partekatzea erabaki dugu.
Euskal sukaldaritzan tradizionala den plater hau disfrutatzea beti da plazer bat. Baina, esan beharra dugu, gure ustetan errezeta ez dago amaituta Ezpeletako piper pixka bat ez badarama. Piperrada prestatzen baduzue, ez ahaztu azken hau.
Disfruta dezazuela.
The Spruce Eats – 2018/12/12 – AEB
Basque Piperade Recipe
Piperade, a spicy tomato-pepper sauce from the Basque region of France can be used as a stewing ingredient or a garnish to a finished dish. This recipe uses a small amount of granulated sugar mellow out the sharp tang of the tomatoes and peppers.
(Jarraitu) (Itzulpen automatikoa)
Last Updated on Abe 21, 2020 by About Basque Country