Culinary Backstreets es una web de gastronomía que habla de la escena culinaria de Atenas, Barcelona, Estambul, la ciudad de Mexico, Rio de Janeiro, Shanghai, y esta abierta a nuevas ciudades.
De Barcelona recogen dos locales pensados en vasco y dirigidos por vascos. Uno es Taktika Berri, centrado en los pintxos; y el otro es Ikastola especialista en bokatas. Dos populares formas de acercarse a la gastronomía vasca sin necesidad de mucho protocolo, ni grandes presupuestos.
Culinary Backstreets – 17/7/2013 – Grecia
Ikastola: Night School
Ikastola means school in Basque. Covering the wall on the right as you walk in is a huge green chalkboard, inviting all to have a hand in the décor. Offering well-priced food and drinks in a cozy, unpretentious atmosphere, this laid-back bar evokes public school right down to the wooden furniture. The venue is owned by three local Basques who met in London and who have known each other since they were knee-high. Guillermo, David and Laura hail from Amurrio, a town in the province of Álava in the Basque Country, roughly halfway between Vitoria and Bilbao.
(Sigue) (Traducción automática)
————————————
Culinary Backstreets – 31/7/2013 – Grecia
Taktika Berri: Always a Party
(Sigue) (Traducción automática)
Last Updated on Ago 2, 2013 by About Basque Country
Información Bitacoras.com…
Valora en Bitacoras.com: Culinary Backstreets es una web de gastronomía que habla de la escena culinaria de Atenas, Barcelona, Estambul, la ciudad de Mexico, Rio de Janeiro, Shanghai, y esta abierta a nuevas ciudades. De Barcelona recogen dos loca……