Traemos hoy dos recetas de garbanzos al estilo vasco tal y como se preparan en el oeste de los USA. La información que recogemos ha partido de la propuesta gastronómica que hace el diario californiano Hanford Sentinel.
Pero hemos decidido incorporar una segunda opción de receta, proveniente de The Martin Hotel, un restaurante vasco en Nevada, y que publica el blog de cocina The Friday Friends.
Les dejamos las dos opciones…On egin!!!!!!
The Friday Friends – 21/11/2011 – Nevada
Spicy Sausage with Hominy
Last Wednesday, we had a business dinner to attend. I didn’t really want to go, but the Handyman felt we should, so I am there for him, and off we went. The dinner was held at a local Basque Restaurant, The Martin Hotel. It’s an old Basque Boarding house… the Basque people came over from Europe (the Pyrenees mountain area between Spain and France) originally as sheep herders. They set up boarding houses for the young men away from their families.
(Sigue) (Traducción automática)
——————————
Hanford Sentinel – 6/2/2013 – USA
Basque-style garbanzo beans
Santa Maria tri-tip barbecue traditionally includes pinquito beans, native to the area. But these savory Basque-style beans provide a perfect side dish. 1 pound dried garbanzo beans, cleaned and soaked in water overnight A few hunks of Trader Joe’s uncured applewood-smoked bacon ends and pieces (or 5 strips of thick bacon, or 1 smoked turkey wing or a smoked ham hock).
(Sigue) (Traducción automática)
Last Updated on Feb 6, 2013 by About Basque Country
Información Bitacoras.com…
Valora en Bitacoras.com: Traemos hoy dos recetas de garbanzos al estilo vasco tal y como se preparan en el oeste de los USA. La información que recogemos ha partido de la propuesta gastronómica que hace el diario californiano Hanford Sentinel. Pero……
Basko, focalizado en EEUU