Los chefs Jose Mari Arzak, José Andrés, Ferran Adrià, participarán el próximo 3 de enero en una conferencia titulada Ideas de hoy, los alimentos del futuro que se celebrará en el SLS Hotel de Beverly Hills en Los Ángeles. El evento está co-organizado por Fagor Latina y vodka label Stolichnaya.
Los Ángeles Times – 21/12/2010 – USA
Spanish chefs José Andrés, Ferran Adrià and Juan Mari Arzak will be in L.A. to discuss ‘Ideas of Today, Foods of Tomorrow’
Spanish chefs Ferran Adrià, Juan Mari Arzak and José Andrés will be in Los Angeles in January to present a panel discussion about innovations in food and technology, to take place at the SLS Hotel on Monday, Jan. 3. The chefs, known for their contributions to Spanish modern cuisine, will discuss “Ideas of Today, Foods of Tomorrow.” (sigue)
Traducción automática de Google
Last Updated on Dic 22, 2010 by About Basque Country
[…] otro día les informábamos de cómo el diario Los Angeles Times anunciaba que los tres chef iban a dar una conferencia en Los Ángeles, organizada por Fagor Latina […]