Itzultzailea: Leire Madariaga

Tom Shroder idazte ipar-amerikarrak, Donostia bisitatzean izaniko esperientzia kontatzen du The Washington Postean argitaratutako artikuluan.

Frantzia bisitatzen zuen bitartean eta Bartzelonan lagun batzuk zituenean, hauekin topo egiteko eri-puntu bezala azaldu zen Donostia. Ez dakigu Frantziako zein partetan ibili zen, Frantziako Hegoaldeak, frantziar administrazioaren pean aurkitzen den Euskaldunen Herria ere dagoelako.

Tom Shroder idazleak, Donostiako txoko eta tontor ezberdinak bisitatzean “dolce far niente” bat bizi izan duela konatzen digu.

Euskal Herri Penintsularrean izandako esperientziak, gure herrialdeko, bai Pirinioen iparraldean edo hegoaldean, Tom Shroder beste hainbat txoko bisitatzera animatzea espero dugu.

The Washington Post – 26/10/2017 – USA

In Spain’s northern Basque region, San Sebastian shines

We only ended up in San Sebastian by happenstance. After committing to two weeks in southern France, my wife and I discovered that a college friend and his wife were planning a simultaneous two-week trip to Barcelona and parts south. To meet up, we needed a compromise destination. San Sebastian, rubbing up against the French border on the northwest Spanish coast, was an equal detour for both of us.

(Jarraitzen du) (Itzulpen automatikoa)

Fresh food and spectacular produce is a hallmark of San Sebastian cuisine. (Tom Shroder/For The Washington Post)
Fresh food and spectacular produce is a hallmark of San Sebastian cuisine. (Tom Shroder/For The Washington Post)

 

anuncio-productos-basque-728x85-2