Hace unos dias les habábamos de cómo se había abierto el Bar Basque en Nueva York. Hoy gracias a unos aplicados comensales, les podemos traer, en vivo y en directo, qué y cómo se come en este restaurante. Todo aderezado de comentarios muy personales.

Misstiffie – 14/11/2010 -USA

It’s all about the Jamón Ibérico Plate at Bar Basque

 

La protagonista en la salida del Bar Basque

 

I had just recently added Bar Basque to my list of Must-Eats…. actually, I think I went a day or two after doing so…. What can I say, I don’t have the patience. I have an ever-growing list of places to go to and I need to get thru it asap [altho I DO have to admit that I’ve been putting off Scarpetta.. until now ;D In fact I think I’ll do a duel between Scarpetta and my dinner at Convivio – TBD] (sigue)

Traducción automática de Google

Last Updated on Nov 1, 2011 by About Basque Country


Lagun iezaguzu aboutbasquecountry.eus mantentzen!
Help us keep aboutbasquecountry.eus running!
Ayúdanos a mantener aboutbasquecountry.eus

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.